HATA
Üzgünüz bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyiniz.
E-POSTA ADRESİNİZ:
TELEFON:
Online İşlem Merkezi'nden;

Abonelik bilgilerinize anında ulaşabilir, Kredi kartı ile D-Smart faturanızı anında ödeyebilir veya otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
KAMPANYALAR
Mevcut Bundle Aboneler için TV + İnternet Kampanyası
8 Mbps’ye kadar hızlı Limitli 4 GB, 8 Mbps’ye kadar hızlı Limitli 6 GB, 8 Mbps’ye kadar hızlı Limitli 12 GB, 20 Mbps’ye kadar hızlı Limitli 6 GB, 8 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 50 GB AKN, 8 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 100 GB AKN, 8 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 150 GB AKN, 8 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 200 GB AKN, 16 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 50 GB AKN, 16 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 75 GB AKN, 16 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 100 GB AKN, 16 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 150 GB AKN, 16 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 200 GB AKN, 20 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 35 GB AKN, 20 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 75 GB AKN, 10 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 50 GB AKN, 25 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 75 GB AKN, 24 Mbps’ye kadar hızlı limitsiz 75 GB AKN, 24 Mbps’ye kadar hızlı limitsiz 35 GB AKN, 24 Mbps’ye kadar hızlı limitsiz 50 GB AKN, 24 Mbps’ye kadar hızlı limitsiz 150 GB AKN, 24 Mbps’ye kadar hızlı limitsiz 200 GB AKN, 50 Mbps’ye kadar hızlı Limitsiz 50 GB AKN, internet tarifelerinde ve Aile, Aile Plus, Sinema Dizi, Sinema Dizi Spor, Mega, Hoşgeldin, Aile Spor veya Film Dizi TV paketlerinde olan aktif abonelerimiz D-Smart, yalın DSL ve internet tarifeleri için kampanya detaylarında yer alan fiyatlar ile kullanım sözlerini yenileyebilir. Kampanyaya 01.01.2017- 31.07.2018 tarihleri arasında başvuru kabul edilmektedir.
Bundle Aboneleri için Kullanım Sözünü Yenileme Kampanyası
Single ADSL Aboneleri için Kullanım Sözünü Yenileme Kampanyası
"Cross Kampanyaları" TV Abonesine İnternet Kampanyası
"Cross Kampanyaları" TV Abonesine Bundle Kampanyası
"Cross Kampanyaları" İnternet Abonesine Bundle Kampanyası
Mevcut Aboneye D-SmartNet + D-Smart Kampanyası
D-Smart’tan mevcut İnternet + TV abonelerine büyük fırsat!
Aynı fiyata internetinizi eve kadar fibere* geçiriyoruz, hızınızı 3** kat artırıyoruz!
Mevcut Aboneye Süper İnternet Kampanyası
D-Smart’tan mevcut internet abonelerine büyük fırsat!
Dünyaca ünlü belgesel kanalları dahil, eğlence, yemek ve çocuk kanalları, limitsiz internetle bir arada!
D-Smart Dünyası ve sınırsız internet bir arada, çok daha uygun fiyata!
Dünyanın en değerli ligi Premier Lig ve dünyanın sporu, limitsiz internetle bir arada her şey dahil ayda net 69 TL! Tek fiyat, net fatura D-Smart'ta. Yalın internet, iç kurulum, aktivasyon ve damga vergisi hediye! Üstelik şimdi ihtiyacınıza uygun farklı hız ve AKN seçenekleri ile!
Film Dizi Paketi + Limitsiz İnternet Bir Arada!
Her hafta TAM HD kalitesiyle TV'de ilk kez göreceğiniz 6 filmin yanında dünyaca ünlü dizileri izleyebileceğiniz film ve dizi kanalları limitsiz internetle bir arada!
Mega Paket + Limitsiz İnternet Bir Arada!
Filmden diziye, belgeselden spora, eğlenceden yetişkin kanallarına televizyon keyfini doyasıya yaşayın. Üstelik bu keyif limitsiz internetle bir arada!
Kamu Çalışanlarına Özel Avantajlı D-Smart ve İnternet Keyfi!
Aile Spor + Limitsiz İnternet Ayda 74 TL. Üstelik 6 ay boyunca mega paket kanalları hediye!