HATA
Üzgünüz bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyiniz.
E-POSTA ADRESİNİZ:
TELEFON:
Online İşlem Merkezi'nden;

Abonelik bilgilerinize anında ulaşabilir, Kredi kartı ile D-Smart faturanızı anında ödeyebilir veya otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Sevgili D-Smart Kullanıcısı,

Her türlü öneri, talep ve şikayetiniz için aşağıdaki formu doldurarak ya da 0850 266 0 266 numaralı Çağrı Merkezi’mizi arayarak bize ulaşabilirsiniz. E-posta aracılığıyla ilettiğiniz talepleriniz en kısa süre içerisinde yanıtlanacaktır. Müşteri Hizmetlerimizi 0850 266 19 80 numaramız üzerinden ücretsiz arayabilirsiniz. Hizmet almak istediğiniz konu ile ilgili olarak bizi aradığınız iletişim numaranızdan size dönüş yapılacaktır.

Sevgili D-Smart Kullanıcısı,

Her türlü öneri, talep ve şikayetiniz için aşağıdaki formu doldurarak ya da 0850 266 0 266 numaralı Çağrı Merkezi’mizi arayarak bize ulaşabilirsiniz. E-posta aracılığıyla ilettiğiniz talepleriniz en kısa süre içerisinde yanıtlanacaktır. Müşteri Hizmetlerimizi 0850 266 66 66 numaramız üzerinden ücretsiz arayabilirsiniz. Hizmet almak istediğiniz konu ile ilgili olarak bizi aradığınız iletişim numaranızdan size dönüş yapılacaktır.
Kişisel Bilgileriniz
Adınız