Kampanya Avantajları

Limitsiz D-SmartNet fiyatına hem kota aşım derdi olmayan internetten faydalanabilir hem de D-Smart Film-Dizi Paketi içeriklerini D-Smart GO ile akıllı televizyon, bilgisayar, tablet ve telefonunuzdan istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebilirsiniz..
D-Smart’ın eğlence dolu dünyası şimdi D-Smart GO’yla elinin altında.
En sevdiğin dizileri, filmleri, ulusal ve global kanalları istediğin zaman, istediğin yerde izlemek için sen de D-Smart GO uygulamasını indir!

Kampanya Detayları

• Belirtilen fiyatlar 31 Mayıs 2020 tarihine kadar yapılan yeni bireysel abonelik başvurularında 24 ay kullanım sözü ile geçerli aylık ücretlerdir.
  • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
  • 264 TL D-SmartNet aktivasyon bedeli kampanya kapsamında hediyedir.
  • Yalın internet istenmesi durumunda aylık ücreti 15 TL yerine 7 TL’dir ve yukarıdaki fiyatlara dahildir.
  • Eve kadar fiber alt yapısında fiber modem için 9,5 TL kullanım bedeli faturaya yansıtılır ve 300 TL değerinde yerinde kurulum hizmeti taahhüt kapsamında ücretsiz olarak sunulmaktadır.
  • Diğer altyapılarda talep edilmesi durumunda, kablosuz ADSL modem için 9,5 TL, VDSL modem için 9,5 TL aylık kullanım bedeli faturaya yansıtılır ve yeni yalın internet aboneliklerde 150 TL değerindeki yerinde kurulum hizmeti taahhüt kapsamında ücretsiz olarak sunulmaktadır.
  • Modemin mülkiyeti süresiz olarak D-Smart’a ait olup, abonelik süresince abonelerin kullanımına tahsis edilir.
  • Aboneliğin her hangi bir zamanda sona erdirilmesi durumunda abone, kendisine tahsis edilen modemi 7 (yedi) gün içerisinde iade etmekle, aksi halde ilgili modeme ilişkin cari bedeli (eve kadar fiber abonelerine tahsis edilen fiber modem için 400 TL, kablosuz modem için 75 TL, VDSL modem için 300 TL donanım bedelini) ödemekle mükelleftir.
  • Aboneliğin, taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi halinde, iptale kadar geçen süre boyunca verilen hediye ve indirimler; aylık erişim ücreti indirimleri, aktivasyon ücreti, yerinde kurulum ücreti aboneye faturalanacaktır.
  • Ancak, taahhüt sonuna kadar aboneden tahsil edileceği belirtilen ve henüz tahakkuk etmemiş ücretlerin toplamı bu tutardan daha düşük ise sadece bu tutar faturaya yansıtılacaktır. Sunulabilen internet hız seçenekleri altyapıya göre değişiklik göstermektedir.
  • Kampanya kapsamında belirtilen internet hızları garanti edilmemekte olup erişim hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak en yüksek hız sağlanmaktadır.
  • D-Smart, kanal, yayın ve içeriklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Evet. Yalın İnternet hizmetimiz sayesinde telefon aboneliğiniz olmasa da internete bağlanabilirsiniz.

D-Smart (TV) İç kurulum bedeli 120 TL olup kampanya kapsamında hediyedir. Dış kurulum ve kullanılacak ekipman tüketiciye aittir. Gerekliği olduğu durumda dış kurulum ve ekipman ücretleri tüketiciye aittir.

Kampanyada belirtilen fiyatlar 24 ay kullanım sözü verilmesi durumunda geçerlidir.

Aboneliğin, taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi halinde, iptale kadar geçen süre boyunca verilen hediye ve indirimler; aylık erişim ücreti indirimleri, iç kurulum ücreti, aktivasyon ücretleri, D-Smart GO indirimleri, yalın internet erişim indirimleri ve yerinde kurulum ücreti aboneye faturalanacaktır. Ancak taahhüt sonuna kadar aboneden tahsil edileceği belirtilen ve henüz tahakkuk etmemiş ücretlerin toplamı bu tutardan daha düşük ise sadece bu tutar faturaya yansıtılacaktır.

24 aylık indirim süreci sona erdiğinde, yürürlükte olan kampanyasız tarife fiyatlarımız üzerinden ücretlendirilirsiniz.

• Talep edilmesi durumunda, kablosuz ADSL modem için 9,5 TL, VDSL modem için 9,5 TL aylık kullanım bedeli faturaya yansıtılır.
  • Eve kadar fiber altyapısında fiber modem kullanımı aylık 9,5 TL olarak faturalandırılır.
  • D-Smart modemin mülkiyeti süresiz olarak D-Smart’a ait olup, abonelik süresince abonelerin kullanımına tahsis edilir.
  • Aboneliğin her hangi bir zamanda sona erdirilmesi durumunda abone, kendisine tahsis edilen modemi 7 (yedi) gün içerisinde iade etmekle, aksi halde ilgili donanıma ilişkin cari bedeli (eve kadar fiber abonelerine tahsis edilen fiber modem için 400 TL, kablosuz modem için 75 TL, VDSL modem için 300 TL donanım bedelini) ödemekle mükelleftir.

Belirtilen fiyatlara tüm vergiler dahildir (Tüm ücretlerde %18 KDV’ye ek olarak iletişim ücretine %7,5 ÖİV, internet hizmeti ücretlerine %7,5 ÖİV uygulanmaktadır.)

Tüm Fiyatlar

İnternet Tarifeleri (Superonline) Film Dizi Mega